werkgevers

Om aan te sluiten op deze ontwikkeling willen retailers en hun medewerkers veranderen van alleen verkoper naar ambassadeur van een winkel of een merk. Dat is goed voor de klanten en daarmee de omzet.

De Unie is er van overtuigd dat medewerkers alleen ambassadeur van een winkel of merk willen en kunnen worden, als ze hun werkomgeving prettig vinden. Goede, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden zijn essentieel voor zo’n prettige werkomgeving. 

PODCAST

De Retailsector verandert snel. Monique van der Heuvel in gesprek met Sander Allegro over het werken in de toekomst.

interessant voor je medewerkers

MET MEER PLEZIER AAN HET WERK
Ook jij hebt vast wel eens nagedacht over je toekomst en jezelf afgevraagd wat je echt leuk vindt. Ga je met plezier naar je werk? Sluit je werk aan bij jouw interesses en talenten? En hoe vind je een goede balans tussen werk en privé? Dit zijn allemaal belangrijke vragen om eens te bespreken met een coach. Zo krijg je meer controle over je werktoekomst.

Lees meer

GRIP OP JE GELDZAKEN
Veel van ons herkennen wel het gevoel: aan het einde van de maand blijft er niet veel over op je rekening. Je hebt geen idee waar al je geld naartoe is gegaan. En je maakt je zorgen over de stijgende prijzen en hoe je meer geld kunt besparen. Gelukkig biedt onze gratis Geldcoach de hulp die je nodig hebt om grip te krijgen op je dagelijkse financiën.

lees meer

LEERSNACKS
De retailwereld is volop in beweging, en jij zit daar midden in! Als winkelmedewerker ben jij nu meer dan ooit de sleutel tot succes, vooral nu klanten steeds veeleisender worden. Wij hebben een tool ontwikkeld om dit te ervaren. Doe je mee?

lees meer

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie