werkgevers

Met alle technologische ontwikkelingen kopen steeds meer mensen online. Daardoor draait het in de winkel steeds meer om de beleving. Om aan te sluiten op deze ontwikkeling is het belangrijk dat jouw medewerkers écht ambassadeur zijn van je winkel of merk.

 

Menselijk contact wordt namelijk nog wel altijd in de winkel gecreëerd en dat is én blijft belangrijk voor klanten. Hierdoor worden je klanten fan van jouw winkel, zijn ze loyaal en tijdens het online shoppen eerder geneigd om de aankoop alsnog bij jouw (web)winkel te doen.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers alleen ambassadeur van een winkel of merk willen en kunnen zijn, als ze hun werkomgeving prettig vinden en zich gewaardeerd voelen.

 

Hiervoor zijn goede en moderne arbeidsvoorwaarden essentieel. Maar ook belangrijk is dat zij kunnen groeien en hun talenten op de juiste plek inzetten, zodat ze met een glimlach aan het werk zijn én blijven. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over ons aanbod! 

 

Wil jij weten hoe de Retailsector gaat veranderen? Luister dan snel naar onze podcasts!

PODCAST

De Retailsector verandert snel. Monique van der Heuvel in gaat gesprek met Sander Allegro over de toekomst in de Retail. In deel één van de podcast gaan Monique en Sander in op de veranderingen en welke effecten dat heeft op jouw klanten. 

In deel twee van de podcast wordt gesproken over de belevenis van de medewerkers die steeds meer merkambassadeur zullen zijn en wanneer ben je in die wereld dan succesvol? 

interessant voor jouw medewerkers

MET MEER PLEZIER AAN HET WERK
Ook jij hebt vast wel eens nagedacht over je toekomst en jezelf afgevraagd wat je écht leuk vindt. Ga je met plezier naar je werk? Sluit het werk aan bij jouw interesses en talenten? En hoe vind je een goede balans tussen werk en privé? Dit zijn allemaal belangrijke vragen om eens te bespreken met een coach. Zo krijg je meer controle over je werktoekomst.

LEES MEER

LEERSNACKS
De retailwereld is volop in beweging, en jij zit daar midden in! Als winkelmedewerker ben jij nu meer dan ooit de sleutel tot succes, vooral nu klanten steeds veeleisender worden. Wij hebben een tool ontwikkeld om dit te ervaren. Doe je mee?

LEES MEER

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie