CAO

De nieuwe cao “Retail Non-Food” geldt vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2025. Werk jij in een winkel of webshop dat andere producten dan voedsel verkoopt? Bijvoorbeeld kleding, meubels of elektronica. Dan is de kans erg groot dat deze cao op jou van toepassing is!  

 

Werken in of voor een winkelbedrijf is een mooi vak. Een vak dat in beweging is en daardoor dus ook steeds meer van jou vraagt. Niet alleen met betrekking tot  Het vraagt meer kennis over de producten, maar ook van jouw steeds meer flexibiliteit. De concurrentie neemt toe, onder andere door de groei van webshops. Daarnaast bezoeken klanten een winkel tegenwoordig meer voor de beleving en service, dan voor de aankoop van een product. 

 

Om hierop aan te sluiten veranderen medewerkers en retailers van alleen verkoper naar ambassadeur van een winkel of een merk. Dat is goed voor de klanten, goed voor de omzet en daarmee ook goed voor jou! 

 

Als De Unie vinden wij dat medewerkers alleen ambassadeur van een winkel of merk kunnen worden, als ze hun werkomgeving prettig vinden. Hierbij zijn goede, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden essentieel. Daarom heeft De Unie hierop de nadruk gelegd tijdens de cao-onderhandelingen. Maar de initiatieven die in jouw bedrijfstak– samen met De Unie – worden  ontwikkeld, zijn hierop gericht. 

 

Zo kun je gratis een loopbaanscan voor jezelf maken, is de afspraak over de opbouw van een persoonlijk ontwikkelbudget dat je kunt gebruiken om opleidingen te volgen voortgezet, kun je gebruik maken van een gratis (geld)coach en zetten we vol in op jouw duurzame inzetbaarheid. Zodat jij gezond en met behoud van welzijn je werk kan verrichten. Nu en in de toekomst. 

Contact

 

victor.kloos@unie.nl

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie