JIJ MAAKT HET VERSCHIL!

De retailwereld is volop in beweging, en jij zit daar midden in! Als winkelmedewerker ben jij meer dan ooit de sleutel tot succes, vooral nu klanten steeds veeleisender worden. Maar hoe jouw werk in de winkel verandert, kan een grote vraag voor je zijn. In een aantal korte online trainingen leer je hierover meer. Doe je mee?  

ONTDEK DE NIEUWE WERELD VAN WINKELEN!

De manier waarop we winkelen verandert snel. Als winkelmedewerker merk je dit elke dag. Klanten willen steeds meer, en jij kunt ze helpen. Bekijk onze drie online leersnacks en krijg inzicht wat er verandert en hoe jij daarop het beste kunt inspelen. Zo wordt jij nóg beter in je werk en maak je klanten blijer. Probeer het eens uit! 

WAT GAAN DE TRAININGEN JOU BRENGEN:

Aanpassingsvermogen

Versterk je wendbaarheid in de dynamische retailwereld.

Klantbetrokkenheid

Verbeter de klantervaring door behoeften beter te begrijpen.

Zelfvertrouwen

Vergroot je vertrouwen in elk klantcontact.

BEKIJK DE FILMPJES EN ONTDEK HET ZELF!

Voelt het soms alsof je achter de feiten aanloopt? Zou je graag iedereen een stapje voor zijn? Volg ons programma met 3 korte trainingen. Je krijgt inzicht in de nieuwste trends en klantverwachtingen en volop handige tips. 

Blijf jouw klanten verrassen en wees je concurrentie een stapje voor. Ontdek onze korte online trainingen en ervaar zelf hoe je jouw klantcontact naar het volgende niveau kunt tillen! 

Zij gingen jou al voor!

‘Wow, wat een goede informatie! Sinds ik de trainingen heb gevolgd, merk ik een enorm verschil in mijn werk. Alles wordt een stuk makkelijker en efficiënter. Een echte aanrader voor iedere winkelmedewerker!’

Sanne (19 jaar)

‘Ik was eerst wat sceptisch, maar het programma heeft echt alle verwachtingen overtroffen. Het gaf een positieve draai aan mijn dagelijkse routine en ik voel me nu veel zekerder op de winkelvloer. Bedankt voor deze gamechanger!’

Bram (23 jaar)

WAAROM ONZE TRAINING BELANGRIJK IS VOOR ELKE WINKELMEDEWERKER?

In de huidige retailomgeving is stilstand achteruitgang. Klanten zijn mondiger, wensen veranderen in een rap tempo en de technologie schrijdt voort. Als winkelmedewerker is het cruciaal om op de hoogte te blijven en je aan te passen aan deze veranderende dynamiek. 

Onze korte online trainingen zijn speciaal ontworpen om jou hierbij te helpen. Het geeft informatie hoe winkelen is verandert en wat dat betekent voor jouw werk. Je krijgt concrete tips om direct mee aan de slag te gaan en in te spelen op het veranderende klantcontact. Je leert hoe je je pro-actiever kunt opstellen en hoe jij het verschil maakt voor jouw klant.  

Gebruik de training als jóúw hulpmiddel. Het is een tool die je ondersteunt in het dagelijks werk en je helpt uitblinken in wat je doet. De beste winkelmedewerker is een geïnformeerde winkelmedewerker. Maak de keuze voor vooruitgang, kies voor ons programma. 

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie