Voor werkgevers

Werken in of voor een winkelbedrijf is een mooi vak. Een vak dat in beweging is. Vroeger waren vooral de volgende vragen belangrijk: “Hoe kan ik de omzet verhogen?”, “Hoe kan ik het aantal verkochte artikelen per klant verhogen?” en “Hoe ontstaat er meer marge tussen inkoop en verkoop?”. Inmiddels is de concurrentie behoorlijk toegenomen, onder andere door de groei van webshops. Klanten bezoeken tegenwoordig een winkel veel meer voor de beleving en voor de service die ze willen ontvangen.

Om aan te sluiten op deze ontwikkeling willen retailers en hun medewerkers veranderen van alleen verkoper naar ambassadeur van een winkel of een merk. Dat is goed voor de klanten en daarmee de omzet.

De Unie is er van overtuigd dat medewerkers alleen ambassadeur van een winkel of merk willen en kunnen worden, als ze hun werkomgeving prettig vinden. Goede, moderne en flexibele arbeidsvoorwaarden zijn essentieel voor zo’n prettige werkomgeving. Met onze programma’s werken we samen met werkgevers aan een gezonde en sterke onderneming, met medewerkers die in hun kracht staan; goed voor de medewerker, het team én de klant! 

Coaching

Onze ervaren en onafhankelijke coaches sparren graag met je – gratis en op (gepaste) afstand. Zo ga jij optimaal de toekomst tegemoet.
Lees hier meer

Trots op je werk

Wat maakt een merk nu sterk? Je product? Service? Of toch je winstgevendheid? Wat sterke merken dan zo sterk maakt? Ze weten wie ze zijn.
Lees hier meer

Employability coach

Hoe blijf je voorbereid op de toekomst? Met medewerkers die plezier houden in hun werk. Regie op je loopbaan! Goed voor de medewerker, het team én de klant!
Lees hier meer

Referenties

Samen met de medewerkers gaan we op zoek naar de identiteit van een organisatie, de impact die het maakt op de markt en maatschappij, en de rol van de medewerkers hierin.
Lees hier meer

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered bij De Unie