Jouw persoonlijke coach

Onze ervaren en onafhankelijke coaches sparren graag (gratis) met je! Werk in 3 stappen aan jouw werkgeluk. Samen met je coach ga jij het telefoon- of videogesprek aan over je werksituatie, je zorgen, maar ook je dromen voor later. Zo ga jij met het volledige vertrouwen de toekomst tegemoet.

Krijg vertrouwen in de toekomst

We lopen allemaal weleens tegen belangrijke vragen aan over ons werk. Wat moet ik doen tot mijn pensioen? Wat ben ik waard voor mijn werkgever en de arbeidsmarkt? En hoe word ik beter of gelukkig(er) in mijn werk? Deze vragen worden extra belangrijk tijdens grote veranderingen, zoals technologische ontwikkelingen of de coronacrisis. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Werkprikkel helpt je aan een toekomst vol vertrouwen en werkplezier. En het mooiste: dan doen we helemaal gratis.

De coronacrisis heeft veel invloed op onze arbeidsmarkt. Sommige bedrijven hebben hun deuren moeten sluiten en sectoren hebben het zwaar, terwijl op andere plekken juist nieuwe banen ontstaan. Om zeker te zijn van een succesvolle toekomst, is het belangrijk om met je eigen ontwikkeling bezig te gaan. Bijvoorbeeld door nieuwe vaardigheden te leren of scholing te volgen voor een andere functie. Zo versterk je je positie op de arbeidsmarkt én vergroot je je kansen op leuk en passend werk. Word jij enthousiast en wil je meer weten? Bekijk het hier!  

Wil je meer weten over deze gratis coaching? Neem gerust contact met op met de medewerkers van Werkprikkel.nl!

Mail ons

Onze Coach Marco

Onze Coach Marco

Mijn rol als coach is om hen daarin te faciliteren. Om door te vragen, te confronteren en mee te denken. En vanwege mijn achtergrond, expertise en netwerk kan ik daar dan praktische tips aan toevoegen.
Lees meer
Onze Coach Ricky

Onze Coach Ricky

Ervoor zorgen dat mensen nieuwe inzichten krijgen en daarmee aan de slag gaan. Dat maakt dit werk zo leuk. Het is fijn om coachees te zien groeien. Ze komen vaak binnen met vraagtekens, en gaan weg met een glimlach. 
Lees meer
Powered bij De Unie