Jouw persoonlijke coach

Onze ervaren en onafhankelijke coaches sparren graag (gratis) met je! Werk in 3 stappen aan jouw werkgeluk. Samen met je coach ga jij het telefoon- of videogesprek aan over je werksituatie, je zorgen, maar ook je dromen voor later. Zo ga jij met het volledige vertrouwen de toekomst tegemoet.

Krijg vertrouwen in de toekomst

We lopen allemaal weleens tegen belangrijke vragen aan over ons werk. Wat moet ik doen tot mijn pensioen? Wat ben ik waard voor mijn werkgever en de arbeidsmarkt? En hoe word ik beter of gelukkig(er) in mijn werk? Deze vragen worden extra belangrijk tijdens grote veranderingen, zoals technologische ontwikkelingen of de coronacrisis. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Werkprikkel helpt je aan een toekomst vol vertrouwen en werkplezier. En het mooiste: dan doen we helemaal gratis.

De coronacrisis heeft veel invloed op onze arbeidsmarkt. Sommige bedrijven hebben hun deuren moeten sluiten en sectoren hebben het zwaar, terwijl op andere plekken juist nieuwe banen ontstaan. Om zeker te zijn van een succesvolle toekomst, is het belangrijk om met je eigen ontwikkeling bezig te gaan. Bijvoorbeeld door nieuwe vaardigheden te leren of scholing te volgen voor een andere functie. Zo versterk je je positie op de arbeidsmarkt én vergroot je je kansen op leuk en passend werk. Word jij enthousiast en wil je meer weten? Bekijk het hier!  

Wil je meer weten over deze gratis coaching? Neem gerust contact met op met de medewerkers van Werkprikkel.nl!

Mail ons

Onze coach belinda

Onze coach belinda

Het is enorm belangrijk om regelmatig stil te staan bij je eigen loopbaan. Zo blijf je in ontwikkeling en ben je altijd bezig met je volgende stap.
Lees meer
Onze Coach Charlotte

Onze Coach Charlotte

Als coach stimuleer ik je om te doen wat je leuk vindt, dan merk je dat dit ook vanzelf gaat. Dus ontdek, speel en geniet!
Lees meer
Onze Coach Ricky

Onze Coach Ricky

Een groot deel van je leven spendeer je op het werk en ik geniet ervan als mensen dit werk vanuit kwaliteiten, passie en ease kunnen doen.
Lees meer
onze coach Pascal

onze coach Pascal

Een loopbaancoach is echt voor iedereen. Want wat weerhoudt jou ervan om te doen wat je leuk vindt? Als coach ben ik er om dit samen met jou te onderzoeken.
Lees meer
Onze Coach MAnon

Onze Coach MAnon

Pak die regie over je loopbaan en laat je talent voor je werken. Ik help je graag!
Lees meer
Onze Coach Sylvia

Onze Coach Sylvia

Werkgeluk vinden, betekent inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kan en vervolgens de stap zetten naar ‘durven’. Ik help je graag om jouw werkgeluk te vinden.
Onze Coach Barbara

Onze Coach Barbara

Jij bent leuker en het leven is leuker als je het werk doet wat écht bij je past. Ik help je graag ontdekken wat dat voor jou is.
Onze Coach Christine

Onze Coach Christine

Ik help mensen bij het maken van keuzes door te luisteren en (positief) kritische vragen te stellen waardoor iemand nadenkt over wat hij/zij echt wil.
Onze Coach danielle

Onze Coach danielle

Er is voor mij maar één ding mooier dan zelf gelukkig zijn … en dat is om anderen werkgeluk te bezorgen.
Onze Coach Pia

Onze Coach Pia

Sta eens even stil. Hoe gaat het met je? Ben je nog op het pad dat je wilt lopen? Iedereen heeft een zetje nodig om te komen waar hij wil zijn.
Onze Coach Gregie

Onze Coach Gregie

Samen gaan wij op zoek naar de vraag wie ben je en wat wil je? Op zoek naar je drijfveren en je bevlogenheid voor de volgende stap in je loopbaan.
Onze Coach Anne

Onze Coach Anne

Elk loopbaantraject is maatwerk. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt, zodat je je plan klaar hebt en je doelen kunt bereiken.
Onze Coach Ilona

Onze Coach Ilona

Ken je waarden en talenten, die geven je richting om te doen wat bij jou past. Waar ben je goed in én vind je leuk om te doen. Zoveel keuzes…de vraag is wat wil jij? Ga je mee op ontdekkingsreis?
Onze Coach valerie

Onze Coach valerie

Hoe ziet jouw droombaan eruit? Als coach onderzoek ik graag samen met jou de mogelijkheden om je dromen te verwezenlijken. Welke kwaliteiten heb je en welke kun je ontwikkelen.
Onze Coach marjolijn

Onze Coach marjolijn

Mijn doel? Groei en ontwikkeling met als resultaat dat meer mensen gaan doen waar ze écht gelukkig van worden
Onze Coach Margaret

Onze Coach Margaret

Als coach help ik je om je persoonlijk leiderschap zo aan te passen dat jij meer plezier en energie krijgt in je werk en je leven!
Onze Coach Bart-jan

Onze Coach Bart-jan

Heb je eenmaal een stekelvarken ingeslikt, dan kan die niet meer terug. Ben je eenmaal bewust, dan word je nóóit meer onbewust. En vanuit bewustzijn kun je gerichte keuzes maken.
Onze Coach Mariëtte

Onze Coach Mariëtte

Door zelfinzicht kom je tot zelfsturing… door stil te staan bij jouw kennis en ervaring, waarden, kwaliteiten en talenten, energiegevers en energienemers op weg naar jouw nieuwe bestemming!
Onze Coach saskia

Onze Coach saskia

Samen gaan we praktisch en slagvaardig met een sprankje humor aan de slag om antwoord te vinden op jouw coachvraag.
Onze Coach carla

Onze Coach carla

Als coach heb ik de missie om jou, vanuit rust, in je kracht te zetten.
Onze Coach Jos

Onze Coach Jos

Vanuit een nieuwsgierige houding de wereld in gaan, dan kom je verassingen tegen die die je prikkelen en nieuwe paden laten vinden.
Onze Coach caroline

Onze Coach caroline

Wie ben ik en waar word ik écht blij van? Voor het beantwoorden van deze vragen is zelfonderzoek belangrijk! Ik begeleid je heel graag in jouw ontwikkelingsproces.
Onze Coach liesbeth

Onze Coach liesbeth

Ben jij je bewust van al je talenten? Ontdek ze, haal het maximale uit jezelf én ga met veel plezier naar je werk.
Onze Coach monique

Onze Coach monique

Een goede dag maak je zelf! Ik help je daarbij door je te leren leven (en werken) op een voor jou haalbare manier.
Onze Coach maria

Onze Coach maria

Waar krijg ik energie van? En wat past bij wie ik echt ben? Samen gaan we onderzoeken wat je echt wilt en hoe je dat het beste na kunt streven.
Onze Coach rogine

Onze Coach rogine

Wil jij verandering in je (werkende) leven? Met een empathische én analytische blik ondersteun ik je graag! Als jij kiest om in beweging te komen, help ik je uit de startblokken!
Onze Coach Nathalie

Onze Coach Nathalie

Blijf niet op de tweesprong staan van wat moet ik nu en wat wil ik nu écht? Je hebt maar één leven!
Onze Coach adrie

Onze Coach adrie

Het is mijn doel om mensen weer met energie te laten werken ipv dat het energie kost. Ik help vaste patronen te doorbreken, keuzes te maken en grenzen te stellen.
Onze Coach nicole

Onze Coach nicole

In mijn coaching ligt de focus op o.a. het realiseren van een positieve mindset, het benadrukken van je sterke kanten en het concreet maken van de toekomstige groei in een plan van aanpak.
Onze Coach petra

Onze Coach petra

Mijn werk als loopbaancoach geeft me veel voldoening omdat je mensen helpt tot inzichten te komen, keuzes te maken en stappen te zetten in hun loopbaan.
Onze Coach jacqueline

Onze Coach jacqueline

Regie over je eigen loopbaan? Hoe belangrijk vind jij werkplezier, werk doen dat past bij jouw talenten en drijfveren? Ik kijk graag mee als je hierbij stil wilt staan.
Onze Coach henriëtte

Onze Coach henriëtte

Iedereen bewandelt een ander pad en jij kiest zelf wat jouw pad is. Graag loop ik een stukje met je mee om samen te verkennen waar jouw werkgeluk ligt.
Onze Coach mickey

Onze Coach mickey

Samen verkennen we waar jij nu staat, wat je tot nu toe over jezelf geleerd hebt en welke keuzes en acties bij jouw volgende stap passen.
Onze Coach sonja

Onze Coach sonja

Ontdek wat echt bij je past, waar je hart ligt en waar je energie van krijgt. Wanneer ervaar jij het meeste werkplezier en ga je fluitend naar je werk?
Onze Coach nandi

Onze Coach nandi

Doordat ik dagelijks in contact sta met werkgevers, werknemers en werkzoekenden ken ik “de spelregels” en weet deze goed te vertalen in een eerlijke, directe en up to date coaching. Jouw succes is mijn succes!
Powered bij De Unie