Jouw persoonlijke coach

Onze ervaren en onafhankelijke coaches sparren graag (gratis) met je! Werk in een paar stappen aan jouw werkgeluk. Samen met je coach ga jij het telefoon- of videogesprek aan over je werksituatie, je zorgen, maar ook je dromen voor later. Je doet een aantal tests en je coach helpt je met een persoonlijk plan.

HOE TOEKOMSTBESTENDIG BEN JIJ?

We lopen allemaal weleens tegen belangrijke vragen aan over ons werk. Wat vind ik écht leuk om te doen. Hoe vind ik een baan die (beter) bij me past. Of hoe ga ik om met werkdruk? Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Grip op je eigen toekomst realiseer je door balans in je werk- én privéleven. Nieuwe stappen – kleine én grote – zet je pas als jouw energieniveau goed is. Verschillende factoren zijn hierop van grote invloed en bepalen het succes in elke fase van je (werk)leven. Nieuwsgierig hoe jij ervoor staat? Zet alvast de eerste stap door eens in gesprek te gaan met een van onze coaches. Leuk en leerzaam om te doen. Val jij onder de CAO Retail Non-food? Dan kost het je helemaal niets! Zo werk jij aan een succesvolle toekomst vol werkgeluk. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Schrijf je hieronder in!

Wil je meer weten over deze gratis coaching? Neem gerust contact met ons op. 

Mail ons

inschrijfformulier

  Onze coach belinda

  Onze coach belinda

  Het is enorm belangrijk om regelmatig stil te staan bij je eigen loopbaan. Zo blijf je in ontwikkeling en ben je altijd bezig met je volgende stap.
  Lees meer
  Onze Coach Charlotte

  Onze Coach Charlotte

  Als coach stimuleer ik je om te doen wat je leuk vindt, dan merk je dat dit ook vanzelf gaat. Dus ontdek, speel en geniet!
  Lees meer
  Onze Coach Ricky

  Onze Coach Ricky

  Een groot deel van je leven spendeer je op het werk en ik geniet ervan als mensen dit werk vanuit kwaliteiten, passie en ease kunnen doen.
  Lees meer
  onze coach Pascal

  onze coach Pascal

  Een loopbaancoach is echt voor iedereen. Want wat weerhoudt jou ervan om te doen wat je leuk vindt? Als coach ben ik er om dit samen met jou te onderzoeken.
  Lees meer
  Onze Coach MAnon

  Onze Coach MAnon

  Pak die regie over je loopbaan en laat je talent voor je werken. Ik help je graag!
  Lees meer
  Onze Coach Sylvia

  Onze Coach Sylvia

  Werkgeluk vinden, betekent inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kan en vervolgens de stap zetten naar ‘durven’. Ik help je graag om jouw werkgeluk te vinden.
  Onze Coach Barbara

  Onze Coach Barbara

  Jij bent leuker en het leven is leuker als je het werk doet wat écht bij je past. Ik help je graag ontdekken wat dat voor jou is.
  Onze Coach Christine

  Onze Coach Christine

  Ik help mensen bij het maken van keuzes door te luisteren en (positief) kritische vragen te stellen waardoor iemand nadenkt over wat hij/zij echt wil.
  Onze Coach danielle

  Onze Coach danielle

  Er is voor mij maar één ding mooier dan zelf gelukkig zijn … en dat is om anderen werkgeluk te bezorgen.
  Onze Coach Pia

  Onze Coach Pia

  Sta eens even stil. Hoe gaat het met je? Ben je nog op het pad dat je wilt lopen? Iedereen heeft een zetje nodig om te komen waar hij wil zijn.
  Onze Coach Gregie

  Onze Coach Gregie

  Samen gaan wij op zoek naar de vraag wie ben je en wat wil je? Op zoek naar je drijfveren en je bevlogenheid voor de volgende stap in je loopbaan.
  Onze Coach Anne

  Onze Coach Anne

  Elk loopbaantraject is maatwerk. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt, zodat je je plan klaar hebt en je doelen kunt bereiken.
  Onze Coach Ilona

  Onze Coach Ilona

  Ken je waarden en talenten, die geven je richting om te doen wat bij jou past. Waar ben je goed in én vind je leuk om te doen. Zoveel keuzes…de vraag is wat wil jij? Ga je mee op ontdekkingsreis?
  Onze Coach valerie

  Onze Coach valerie

  Hoe ziet jouw droombaan eruit? Als coach onderzoek ik graag samen met jou de mogelijkheden om je dromen te verwezenlijken. Welke kwaliteiten heb je en welke kun je ontwikkelen.
  Onze Coach marjolijn

  Onze Coach marjolijn

  Mijn doel? Groei en ontwikkeling met als resultaat dat meer mensen gaan doen waar ze écht gelukkig van worden
  Onze Coach Margaret

  Onze Coach Margaret

  Als coach help ik je om je persoonlijk leiderschap zo aan te passen dat jij meer plezier en energie krijgt in je werk en je leven!
  Onze Coach Bart-jan

  Onze Coach Bart-jan

  Heb je eenmaal een stekelvarken ingeslikt, dan kan die niet meer terug. Ben je eenmaal bewust, dan word je nóóit meer onbewust. En vanuit bewustzijn kun je gerichte keuzes maken.
  Onze Coach Mariëtte

  Onze Coach Mariëtte

  Door zelfinzicht kom je tot zelfsturing… door stil te staan bij jouw kennis en ervaring, waarden, kwaliteiten en talenten, energiegevers en energienemers op weg naar jouw nieuwe bestemming!
  Onze Coach saskia

  Onze Coach saskia

  Samen gaan we praktisch en slagvaardig met een sprankje humor aan de slag om antwoord te vinden op jouw coachvraag.
  Onze Coach carla

  Onze Coach carla

  Als coach heb ik de missie om jou, vanuit rust, in je kracht te zetten.
  Onze Coach Jos

  Onze Coach Jos

  Vanuit een nieuwsgierige houding de wereld in gaan, dan kom je verassingen tegen die die je prikkelen en nieuwe paden laten vinden.
  Onze Coach caroline

  Onze Coach caroline

  Wie ben ik en waar word ik écht blij van? Voor het beantwoorden van deze vragen is zelfonderzoek belangrijk! Ik begeleid je heel graag in jouw ontwikkelingsproces.
  Onze Coach liesbeth

  Onze Coach liesbeth

  Ben jij je bewust van al je talenten? Ontdek ze, haal het maximale uit jezelf én ga met veel plezier naar je werk.
  Onze Coach monique

  Onze Coach monique

  Een goede dag maak je zelf! Ik help je daarbij door je te leren leven (en werken) op een voor jou haalbare manier.
  Onze Coach maria

  Onze Coach maria

  Waar krijg ik energie van? En wat past bij wie ik echt ben? Samen gaan we onderzoeken wat je echt wilt en hoe je dat het beste na kunt streven.
  Onze Coach rogine

  Onze Coach rogine

  Wil jij verandering in je (werkende) leven? Met een empathische én analytische blik ondersteun ik je graag! Als jij kiest om in beweging te komen, help ik je uit de startblokken!
  Onze Coach Nathalie

  Onze Coach Nathalie

  Blijf niet op de tweesprong staan van wat moet ik nu en wat wil ik nu écht? Je hebt maar één leven!
  Onze Coach adrie

  Onze Coach adrie

  Het is mijn doel om mensen weer met energie te laten werken ipv dat het energie kost. Ik help vaste patronen te doorbreken, keuzes te maken en grenzen te stellen.
  Onze Coach nicole

  Onze Coach nicole

  In mijn coaching ligt de focus op o.a. het realiseren van een positieve mindset, het benadrukken van je sterke kanten en het concreet maken van de toekomstige groei in een plan van aanpak.
  Onze Coach petra

  Onze Coach petra

  Mijn werk als loopbaancoach geeft me veel voldoening omdat je mensen helpt tot inzichten te komen, keuzes te maken en stappen te zetten in hun loopbaan.
  Onze Coach jacqueline

  Onze Coach jacqueline

  Regie over je eigen loopbaan? Hoe belangrijk vind jij werkplezier, werk doen dat past bij jouw talenten en drijfveren? Ik kijk graag mee als je hierbij stil wilt staan.
  Onze Coach henriëtte

  Onze Coach henriëtte

  Iedereen bewandelt een ander pad en jij kiest zelf wat jouw pad is. Graag loop ik een stukje met je mee om samen te verkennen waar jouw werkgeluk ligt.
  Onze Coach mickey

  Onze Coach mickey

  Samen verkennen we waar jij nu staat, wat je tot nu toe over jezelf geleerd hebt en welke keuzes en acties bij jouw volgende stap passen.
  Onze Coach sonja

  Onze Coach sonja

  Ontdek wat echt bij je past, waar je hart ligt en waar je energie van krijgt. Wanneer ervaar jij het meeste werkplezier en ga je fluitend naar je werk?
  Onze Coach nandi

  Onze Coach nandi

  Doordat ik dagelijks in contact sta met werkgevers, werknemers en werkzoekenden ken ik “de spelregels” en weet deze goed te vertalen in een eerlijke, directe en up to date coaching. Jouw succes is mijn succes!

  Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
  van Sociale zaken en werkgelegenheid

  Powered by De Unie