Jouw persoonlijke coach

De eerste stappen naar een fijne werktoekomst zet je op werkprikkel.nl

Jij brengt veel tijd door op je werk. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je het naar je zin hebt. Dat je vol zelfvertrouwen aan de slag bent en werk doet waar je energie van krijgt. Maar ook je talenten kunt inzetten en kunt groeien. Wil jij ook werken aan je werkgeluk? Dan ben je van harte welkom bij Werkprikkel.nl! Onze coaches helpen je graag met al je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en financiën. Speciaal voor medewerkers in de retail non food is dit aanbod volledig gratis!

Gratis loopbaancoaching

Je kunt rekenen op een team van ervaren en professionele coaches die jou persoonlijk begeleiden en helpen bij het ontdekken van jouw talenten, vaardigheden en passies. Dag in dag uit gaan zij 100% voor het werkgeluk van anderen. Ze luisteren als de beste, houden je graag een spiegel voor en met praktische tools helpen ze iedereen weer op weg. Met veel plezier en professionaliteit stomen ze je klaar voor een nieuwe werkkoers zodat je met een glimlach aan het werk kunt zijn én blijven.

Grip op geld

Iedereen denkt weleens na over zijn financiën. Of het nu gaat om de maandelijkse energierekening of het onderhoud van je huis. Je wilt ook kunnen blijven genieten van de dingen die je graag doet, zoals vakanties, uit eten gaan of naar de film gaan. Misschien wil je zelfs eerder met pensioen, minder werken om meer tijd door te brengen met je (klein)kinderen, of een huis kopen. Dit zijn allemaal plannen, maar zonder een duidelijke planning. Onze financiële coaches kunnen je helpen met inzicht, tips en waardevolle informatie die je voor de rest van je leven kunt gebruiken. Op die manier krijg je grip op je inkomsten en uitgaven, en kun je de beste keuzes maken die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over deze gratis coaching? Neem gerust contact met ons op. 

Mail ons

Onze coach belinda

Onze coach belinda

Het is enorm belangrijk om regelmatig stil te staan bij je eigen loopbaan. Zo blijf je in ontwikkeling en ben je altijd bezig met je volgende stap.


Lees meer
Onze Coach Lieneke

Onze Coach Lieneke

Met mijn humoristisch inlevingsvermogen zorg ik ervoor dat ik iemand met een lach een spiegel voor kan houden. Ik ben een bewustmaker en een aanjager, ik zet mensen echt aan het werk en accepteer geen smoesjes.
Lees meer
Onze Coach MAnon

Onze Coach MAnon

Pak die regie over je loopbaan en laat je talent voor je werken. Ik help je graag!
Lees meer
onze coach Pascal

onze coach Pascal

Een loopbaancoach is echt voor iedereen. Want wat weerhoudt jou ervan om te doen wat je leuk vindt? Als coach ben ik er om dit samen met jou te onderzoeken.


Lees meer
Onze Coach Ricky

Onze Coach Ricky

Een groot deel van je leven spendeer je op het werk en ik geniet ervan als mensen dit werk vanuit kwaliteiten, passie en ease kunnen doen.
Lees meer
onze coach angelque

onze coach angelque

"Ik geef je graag inzichten in wat er echt aan de hand is. Samen kijken we op een andere manier naar jezelf of de situatie en maken we een plan om zaken anders aan te pakken."


Onze Coach Bart

Onze Coach Bart

"Als je een stap voorwaarts wilt maken in je leven, dan doe jij die als eerst. Jezelf ontwikkelen is een keuze!"
Onze Coach camilla

Onze Coach camilla

"Als je het avontuur dat je echt wilt tegemoet springt lossen de praktische bezwaren zich vanzelf op. Dus ik zeg…. Gewoon springen!"
Onze Coach Caroline

Onze Coach Caroline

"Als je nu al goed bent in werk wat je niet superleuk vindt, kan je nagaan hoe goed je zal zijn in werk wat je wel echt heel leuk vindt! Want daar draait het voor mij om, de juiste persoon op de juiste plek."
Onze Coach Christine

Onze Coach Christine

Ik help mensen bij het maken van keuzes door te luisteren en (positief) kritische vragen te stellen waardoor iemand nadenkt over wat hij/zij echt wil.
Onze Coach emilie

Onze Coach emilie

"Ik zie het als mijn missie om anderen te begeleiden bij het zelf zetten van een stap in hun loopbaan of ontwikkeling. Iemand laten groeien en bloeien, dat maakt mij blij!"
Onze Coach Jola

Onze Coach Jola

Vanuit de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, gaan we op onderzoek uit. Jezelf (beter) leren kennen, jouw talenten (her)ontdekken, duidelijkheid creëren in wat jou drijft, wat je interesses zijn en het pad uitstippelen waar jij concreet mee aan de slag kan is nodig om verandering aan te brengen in jouw situatie. Graag pak ik dat samen met jou beet!
Onze Coach nancy

Onze Coach nancy

"Ik vind het iedere keer weer een mooie uitdaging om de kandidaat bewust(er) te laten worden over haar/zijn capaciteiten."
Onze Coach petra

Onze Coach petra

Mijn werk als loopbaancoach geeft me veel voldoening omdat je mensen helpt tot inzichten te komen, keuzes te maken en stappen te zetten in hun loopbaan.
Onze Coach rogier

Onze Coach rogier

Ken je waarden en talenten, die geven je richting om te doen wat bij jou past. Waar ben je goed in én vind je leuk om te doen. Zoveel keuzes…de vraag is wat wil jij? Ga je mee op ontdekkingsreis?
onze coach saskia

onze coach saskia

"Je hebt niet altijd invloed op de dingen die je overkomen, je hebt wel elke dag een keuze hoe je met iets omgaat, op de doelen die je stelt en de stappen die jezelf wilt nemen."
Onze Coach Siem

Onze Coach Siem

Ik ben er voor mezelf achter gekomen dat iets doen wat voor 80/90% (liefst nog meer!) bij je past ervoor zorgt dat je lekkerder door het leven loopt. Vandaar dat het ook zo belangrijk is om er achter te komen wat jou drijft. Waar word je blij van? Die vraag beantwoorden is vaak moeilijker dan het lijkt, maar help ik je graag mee.
Onze Coach valerie

Onze Coach valerie

Hoe ziet jouw droombaan eruit? Als coach onderzoek ik graag samen met jou de mogelijkheden om je dromen te verwezenlijken. Welke kwaliteiten heb je en welke kun je ontwikkelen.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie