Maak kennis met... Jola Boerakker - Coach

Belangrijkste reden om een loopbaancoach in te schakelen

Een loopbaancoach is echt voor iedereen. Of je nou wel of niet gelukkig bent in je huidige baan. Of je nou wel of niet die onrust voelt. Praten met een coach kan verfrissend zijn. Een moment om met een frisse blik naar jezelf te kijken. En jezelf af te vragen: zit ik nog wel op mijn plek? Wat heb ik nodig om met plezier naar mijn werk te gaan? En vind ik dat op mijn huidige plek, of zijn hiervoor wat aanpassingen nodig?

Hi! Ik ben Jola, en ik ben hier om je te helpen jouw weg te vinden naar een werkleven vol voldoening en plezier. Mijn allereerste baantje was in een gezellige kledingwinkel in het dorp. Ik herinner me nog hoe veel voldoening het gaf als mensen heel tevreden met een nieuwe outfit de winkel verlieten. Het was heel leuk om deel uit te maken van hun geluksmomentje!

 

Hoewel ik ben begonnen in de retail, heb ik mijn carrière niet voortgezet in die richting. Voordat ik loopbaancoach werd, werkte ik in de zorg. Ik hielp mensen met chronische pijn te revalideren en daarnaast gaf ik advies binnen de zorgsector. Maar één ding werd me duidelijk: mensen helpen past bij mij en daar word ik gelukkig van.

 

En nu ben ik elke dag bezig met het begeleiden van mensen naar een toekomst waarin je fluitend naar je werk gaat. Mijn aanpak is eenvoudig. We beginnen met een intakegesprek, waarin we jouw uitdagingen en wensen bespreken. Met behulp van online tests richten we ons op jouw unieke kwaliteiten en talenten. Vervolgens stellen we samen een realistisch plan van aanpak op en gaan we aan de slag!

 

Of je nu wat tips nodig hebt voor een goed gesprek met je leidinggevende of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, ik help je om te ontdekken wat echt bij je past en hoe je daar kan komen. Samen zetten we kleine stapjes die uiteindelijk leiden tot grote veranderingen waar jij gelukkig van wordt.

 

En weet je wat het mooiste is? Je staat er niet alleen voor. Ik ben er om je bij elke stap te ondersteunen en aan te moedigen. Want jouw geluk op het werk is mijn grootste doel. Laten we samen werken aan een toekomst waarin je elke dag met een glimlach aan de slag gaat!

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie