BOOST JOUW WERKPLEZIER!

Als alles om je heen verandert en je je onzeker voelt, dan helpt een goed gesprek. Doe dan een Werkplezier Booster! Onze coaches helpen je bij het (her)ontdekken welk werk bij je past. In een winkelbedrijf of misschien een andere branche. Het doel is meer werkplezier! 

 

Samen met een coach ga je aan de slag met je loopbaan. Waar sta je nu? Waar wil je heen? Hoe wil je jezelf ontwikkelen door ander werk of een opleiding? Je ontdekt hoe je jouw talent kunt inzetten en blijft groeien als mens.

 

Voor meer grip op je toekomst ook in onzekere tijden.

DOOR COACHING ONTDEK JE

IN VIJF STAPPEN NAAR MEER WERKPLEZIER

Wil je ook meer grip op je werktoekomst? Zet dan de volgende 5 stappen. Samen met onze coach ga jij aan de slag met een plan voor jouw toekomst. Helemaal op maat voor jou.

INTAKE & KENNISMAKING

Na jouw inschrijving koppelen we je aan een van onze coaches en plannen jullie een intake. Hier kun je samen al even sparren wat je uit het traject wil halen. Ook krijg je een uitnodiging om een aantal online testen te maken in de leeromgeving. 

ONLINE TESTEN

Je doet een aantal online testen die jou inzicht geeft in je kwaliteiten, eigenschappen en waarde op de arbeidsmarkt. Mooie input voor je eerste gesprek met je werkcoach.

coachgesprek

In deze sessie kijk je samen met je coach naar de ingevulde online test(en) en stellen jullie een realistisch plan van aanpak op. Tijdens dit gesprek met ontdek je waar je blij van wordt, wat je zou willen en hoe je dit om kunt zetten naar een plan voor de toekomst.

TERUGKOPPELING & COACHGESPREK

Samen met je coach bespreek je de stappen die wilt zetten en welke concrete acties je kunt nemen op basis van jouw eerder verkregen inzicht.

evaluatie

Je kunt aan de slag met je eigen toekomst. Graag vernemen we hoe je het traject hebt ervaren.

jola omslag

Jola Boerakker

Coach Werkplezier Booster

“Ben je onzeker over je werk en toekomst? Je staat er niet alleen voor. Wij helpen je graag.”

Voor begrip

Voor coachgesprekken

Voor loopbaan advies

Voor een toekomst

Voor begrip

Voor coachgesprekken

Voor loopbaanadvies

Voor een toekomst

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie