veelgestelde vragen

JURIDISCHE HULP

Deze vind je bij de veelgestelde vragen Reorganisatie op de site van De Unie

Deze vind je bij de veelgestelde vragen faillissement op de site van De Unie.  

Deze vind je bij de veelgestelde vragen ontslag en einde dienstverband op de site van De Unie.   

Deze vind je bij de veelgestelde vragen werkloosheid op de site van De Unie.  

werkplezier booster

Nee hoor, geen kleine lettertjes! We bieden onze gesprekken gratis aan dankzij ondersteuning van het Sectorfonds Retail Non-Food. In de praktijk betaalt jouw werkgever voor jouw ontwikkeltraject. 

Ja, we bieden gesprekken met onze coaches ook aan bij een aantal andere werktrajecten zoals Werkprikkel en Benjijtoekomstproof. En we zijn actief binnen de regionale mobiliteitsteams. In 2022 en 2023 rondden zo’n 3.500 mensen onze trajecten succesvol af.

Je kunt rekenen op een team van ervaren en professionele coaches die zich volledig voor jou inzetten. Ze zijn er om je te begeleiden bij het ontdekken van jouw talenten, competenties en passies. En willen niets liever dan dat jij met plezier aan het werk bent én blijft. Onze coaches zitten door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een geschikte coach bij jou in de buurt aanwezig. Je vindt een overzicht van onze coaches hier.

Dat hangt af van de afspraken die je met je coach maakt. Normaal gesproken ben je zes tot acht weken bezig, maar dit bepaal je zelf. 

We werken met ervaren coaches die al meerdere trajecten succesvol hebben afgerond. We koppelen op basis van je gegevens en de beschikbaarheid van onze coaches.

Zeker! Als het in jullie agenda’s past, kunnen de gesprekken met je coach op elk geschikt moment plaatsvinden

TRAINING

Er zijn geen voorwaarden om een training die op deze website staat te volgen. 

Financieel kompas

Dat hangt af van de afspraken die je met je geldcoach maakt. Normaal gesproken ben je zes tot acht weken bezig, maar dit bepaal je zelf.  

We werken met ervaren geldcoach die al meerdere trajecten succesvol hebben afgerond. We koppelen op basis van je gegevens en de beschikbaarheid van de geldcoach. 

Zeker! Als het in jullie agenda’s past, kunnen de gesprekken met je coach op elk geschikt moment plaatsvinden. 

Nee, dat hoeft niet: jij bepaalt wat je deelt. Maar als je echt persoonlijk inzicht en advies wilt, kun je de volgende informatie delen: loonstrook, pensioenoverzicht, hypotheek- of huurgegevens of gegevens van je partner. 

 

Wil je samen met je geldcoach met bovenstaande gegevens aan de slag? Dan is het belangrijk dat je deze van tevoren deelt met de coach. Je krijgt ruim van tevoren te horen hoe je dat veilig doet. 

onze coaches

Onze coach belinda

Onze coach belinda

Het is enorm belangrijk om regelmatig stil te staan bij je eigen loopbaan. Zo blijf je in ontwikkeling en ben je altijd bezig met je volgende stap.


onze coach Pascal

onze coach Pascal

Een loopbaancoach is echt voor iedereen. Want wat weerhoudt jou ervan om te doen wat je leuk vindt? Als coach ben ik er om dit samen met jou te onderzoeken.


onze coach angelque

onze coach angelque

"Ik geef je graag inzichten in wat er echt aan de hand is. Samen kijken we op een andere manier naar jezelf of de situatie en maken we een plan om zaken anders aan te pakken."


Onze Coach rogier

Onze Coach rogier

Ken je waarden en talenten, die geven je richting om te doen wat bij jou past. Waar ben je goed in én vind je leuk om te doen. Zoveel keuzes…de vraag is wat wil jij? Ga je mee op ontdekkingsreis?
Onze Coach Ricky

Onze Coach Ricky

Een groot deel van je leven spendeer je op het werk en ik geniet ervan als mensen dit werk vanuit kwaliteiten, passie en ease kunnen doen.
Onze Coach Caroline

Onze Coach Caroline

"Als je nu al goed bent in werk wat je niet superleuk vindt, kan je nagaan hoe goed je zal zijn in werk wat je wel echt heel leuk vindt! Want daar draait het voor mij om, de juiste persoon op de juiste plek."
Onze Coach emilie

Onze Coach emilie

"Ik zie het als mijn missie om anderen te begeleiden bij het zelf zetten van een stap in hun loopbaan of ontwikkeling. Iemand laten groeien en bloeien, dat maakt mij blij!"
Onze Coach camilla

Onze Coach camilla

"Als je het avontuur dat je echt wilt tegemoet springt lossen de praktische bezwaren zich vanzelf op. Dus ik zeg…. Gewoon springen!"
Onze Coach Jola

Onze Coach Jola

Vanuit de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, gaan we op onderzoek uit. Jezelf (beter) leren kennen, jouw talenten (her)ontdekken, duidelijkheid creëren in wat jou drijft, wat je interesses zijn en het pad uitstippelen waar jij concreet mee aan de slag kan is nodig om verandering aan te brengen in jouw situatie. Graag pak ik dat samen met jou beet!
Onze Coach nancy

Onze Coach nancy

"Ik vind het iedere keer weer een mooie uitdaging om de kandidaat bewust(er) te laten worden over haar/zijn capaciteiten."
Onze Coach petra

Onze Coach petra

Mijn werk als loopbaancoach geeft me veel voldoening omdat je mensen helpt tot inzichten te komen, keuzes te maken en stappen te zetten in hun loopbaan.
Onze Coach Siem

Onze Coach Siem

Ik ben er voor mezelf achter gekomen dat iets doen wat voor 80/90% (liefst nog meer!) bij je past ervoor zorgt dat je lekkerder door het leven loopt. Vandaar dat het ook zo belangrijk is om er achter te komen wat jou drijft. Waar word je blij van? Die vraag beantwoorden is vaak moeilijker dan het lijkt, maar help ik je graag mee.
Onze Coach valerie

Onze Coach valerie

Hoe ziet jouw droombaan eruit? Als coach onderzoek ik graag samen met jou de mogelijkheden om je dromen te verwezenlijken. Welke kwaliteiten heb je en welke kun je ontwikkelen.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie