ONTDEK OF WERK IN EEN WINKEL NOG BIJ JE PAST

Veranderingen in de winkelstraten gaan snel. Ook jouw werk in een winkel verandert. Als medewerker ben jij meer dan ooit de sleutel tot succes, vooral nu klanten veeleisender worden. Maar hoe jouw werk verandert, kan onduidelijk zijn. En onzeker maken.

 

Volg dan onze trainingen. Het geeft je in korte tijd inzicht in de veranderingen en je ontdekt of het werk nog bij je past.  

WAT BRENGEN DE TRAININGEN JOU

OVERZICHT TRAININGEN

We bieden verschillende gratis trainingen. Laagdrempelig en geschikt voor elk opleidingsniveau. Laat je verrassen en volg een paar trainingen. 

Gastvrij in de hele klantreis

Deze korte training geeft inzicht in de totale klantreis. Een klantreis begint vaak al veel eerder dan wanneer de klant in de winkel komt. In deze training vertellen we je hierover meer en hoe JIJ het verschil kunt maken

Gastvrije communicatie

Communicatie is essentieel in ons dagelijks leven. Zo maak je verbinding met anderen, kun je anderen begrijpen en maak je contact. In deze korte training gaan we dieper in op communicatie en leer je hoe jouw communicatie op een positieve manier kunt inzetten

Een MERKwaardige en gastvrije klantbeleving

Online service verlening wordt steeds persoonlijker. Wat betekent dit voor je werk in de échte wereld? Deze korte training leert je meer over de verschillende niveaus van beleving en jouw rol als excellente gastheer/gastvrouw en merk ambassadeur.

Voor meer kennis

Voor gratis training

Voor meer werkplezier

Voor extra tips

Voor meer kennis

Voor gratis training  

Voor meer werkplezier  

Voor extra tips  

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie