toe aan een volgende stap in de winkel?

Werken in de winkel is een bijzonder vak. Als je al in de winkel werkt, weet jij dat als geen ander. Het moet je passen. Van advies tot styling en omgang met klanten. Alles doe je met een glimlach. Je staat altijd klaar en maakt graag het verschil.

 

Veranderingen in de winkelstraten gaan snel. Ook het werk in een winkel verandert. Medewerkers bij winkelbedrijven zijn meer dan ooit de sleutel tot succes, vooral nu klanten veeleisender worden.

 

Of je nu wil leren omgaan met lastige klanten, wil leren gastvrijer te zijn of misschien wil ontdekken hoe het is bij een andere winkel te werken, wij hebben veel (gratis) inspirerende online trainingen. Het geeft je in korte tijd inzicht en een leuke boost!

 

WAT BRENGEN DE TRAININGEN JOU

OVERZICHT TRAININGEN

We bieden verschillende gratis trainingen. Laagdrempelig en geschikt voor elk opleidingsniveau. Laat je verrassen en volg een paar trainingen. 

Workshop 'Modern cv opmaken'

Tijdens deze online workshop bieden we praktische hulp in het opmaken van een passend en modern cv. Je leert hoe je jouw cv zo aansprekend kunt maken. Aan het eind van de workshop heb je een kant-en-klaar cv op zak. Wacht niet langer en schrijf je in voor deze online workshop*.

*De beschikbare data staan op het inschrijfformulier.

Workshop 'Slimmer solliciteren'

Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het schrijven van een goede sollicitatiebrief, krijg je inzicht in diverse sollicitatietechnieken en ontdek je hoe anderen jouw cv, profiel en sollicitatiebrief beoordelen. Deze kennis kun je praktisch toepassen om je kansen op een baan te vergroten. Voor deze online workshop dien je je in te schrijven. *

*De beschikbare data staan op het inschrijfformulier.

Workshop ‘De kracht van jouw LinkedIn profiel’

Tijdens deze workshop leer je hoe je een professioneel LinkedIn-profiel kunt opstellen met persoonlijk advies en begeleiding van een recruiter. Voor deze online workshop dien je je in te schrijven.*

*De beschikbare data staan op het inschrijfformulier.

Gastvrij in de hele klantreis

Deze korte training geeft inzicht in de totale klantreis. Een klantreis begint vaak al veel eerder dan wanneer de klant in de winkel komt. In deze training vertellen we je hierover meer en hoe JIJ het verschil kunt maken

Gastvrije communicatie

Communicatie is essentieel in ons dagelijks leven. Zo maak je verbinding met anderen, kun je anderen begrijpen en maak je contact. In deze korte training gaan we dieper in op communicatie en leer je hoe jouw communicatie op een positieve manier kunt inzetten

Een MERKwaardige en gastvrije klantbeleving

Online service verlening wordt steeds persoonlijker. Wat betekent dit voor je werk in de échte wereld? Deze korte training leert je meer over de verschillende niveaus van beleving en jouw rol als excellente gastheer/gastvrouw en merk ambassadeur.

Voor meer kennis

Voor gratis training

Voor meer werkplezier

Voor extra tips

Voor meer kennis

Voor gratis training  

Voor meer werkplezier  

Voor extra tips  

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie