Glimlachend naar je werk

Niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er een gebruiken. Mensen vinden het vaak lastig om hulp te vragen. Een sparringpartner kan de oplossing zijn. Het kan heel waardevol zijn om aan inzicht te komen: over jezelf, maar ook over je situatie, werk en toekomst. Een werkcoach kan jou daarbij helpen door je een spiegel voor te houden, met een frisse en onafhankelijke blik. Leuk en leerzaam tegelijkertijd. Natuurlijk is het altijd nuttig: of je krijgt de bevestiging dat je goed zit – en waar dat dan aan ligt – of je weet wat er in de toekomst anders kan.

Waar ben je nu, waar wil je naar toe en hoe kom je daar?

Deze vragen zijn het uitgangspunt voor de gesprekken met je werkcoach. Zodat jij de juiste keuzes kunt maken en met plezier aan het werk kunt. Welke keuze de juiste is,  hangt volledig af van jou en je situatie. Haal je nog plezier uit je werk? Of ben je toch toe aan een andere baan? Als dat is wat je wilt, dan helpen we je daarmee. En vergeet niet; je hoeft niet altijd wat te veranderen om weer met een glimlach aan je toekomst te werken. Samen met je coach zoek je dit uit.

Een coach om je op weg te helpen

Een coach is er voor jou. Om te luisteren, je een spiegel voor te houden en inzicht te geven in alle mogelijkheden die er zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je al heel lang in je hoofd hebben dat je nergens anders kunt gaan werken, omdat je huidige arbeidsvoorwaarden zo goed zijn. Dat denkbeeld trekken we dan in twijfel. Want weet je dat wel zeker? Heb je daar ooit serieus onderzoek naar gedaan? 

Samen op reis

Hebben we een goed beeld van wie je bent en waarom je doet wat je doet? Of misschien wel waarom je niet doet wat je eigenlijk wilt? Dan richten we onze blik op de toekomst. Jouw toekomst. Hoe verandert je werk, wat gebeurt er met jouw rol en hoe wil je meebewegen? Samen stippelen we jouw professionele reis uit, met je vernieuwde zelfkennis als kompas. In dat opzicht zijn we ook een soort reisleiders. En zoals het goede reisleiders betaamt: we leggen de route samen met jou af. 

Persoonlijke aanpak Werkprikkel

Elk vraagstuk en ieder individu vraagt is anders. Daar weten de werkcoaches wel raad mee. Aan het begin van een traject doen we een intakegesprek. Om jou te leren kennen, maar ook zodat jij de coach leert kennen. Het is namelijk een erg persoonlijk traject. In elk gesprek sta jij centraal. Het gaat tenslotte om jouw toekomst. Je voert gesprekken, maar doet ook een online arbeidsmarktscan. Uit deze scan komt veel waardevolle input voor de gesprekken met je coach. Je ontdekt welke eigenschappen je hebt en of die ook passen bij jouw droombaan. 

Meld je gratis aan voor een persoonlijk ontwikkeltraject

Wil jij de volgende stap zetten in je loopbaan? Schrijf je dan snel in voor het gratis persoonlijke ontwikkeltraject van Werkprikkel

Powered by De Unie