KRIJG OOK CONTROLE OVER JE GELDZAKEN

Veel van ons herkennen wel het gevoel: aan het einde van de maand blijft er niet veel over op je rekening. Je hebt geen idee waar al je geld naartoe is gegaan. En je maakt je zorgen over de stijgende prijzen en hoe je meer geld kunt besparen. Gelukkig biedt onze gratis Geldcoach de hulp die je nodig hebt om grip te krijgen op je dagelijkse financiën.

Persoonlijke begeleiding

Onze Geldcoaches staan voor je klaar om je geldzaken beter onder controle te krijgen, zowel op korte termijn als in de toekomst. Je doet een aantal tests en samen met je coach stel je een persoonlijk actieplan op. Met dit plan kun je zelfstandig aan de slag met de opdrachten die relevant zijn voor jouw specifieke situatie. Je coach zal nauw met je samenwerken om een werkwijze en snelheid te bepalen die voor jou prettig zijn. En het beste van alles? Het hele programma is volledig gratis!

 

WIL JIJ OOK MET MEER PLEZIER AAN HET WERK?

Speciaal voor jou hebben wij onze beste coaches klaar staan om met jou te kijken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en hoe je kunt blijven groeien in wat je doet. 

wat kun je verwachten?

  1. Intakegesprek met coach: samen met je coach stel je doelen op.
  2. Opstellen van een actieplan: op basis van jouw specifieke situatie en wensen.
  3. Passende online opdrachten: je doet online een aantal opdrachten die je inzicht geven en je in staat stellen om de juiste stappen te zetten.
  4. Persoonlijke begeleiding van je coach: tijdens het traject staat je coach voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen.
  5. Evaluatie en klanttevredenheidsmeting: na afloop van het traject vindt er een evaluatie plaats, waarbij jouw tevredenheid als klant wordt gemeten.

Menselijk gedrag

Vind jij het ook een uitdaging om geld over te houden en te sparen? Dat is begrijpelijk, want het is menselijk gedrag. Dag in, dag uit worden we verleid om uitgaven te doen, bewust of onbewust, groot of klein.

Meer sparen, minder uitgeven

Om jouw levensstijl te behouden, zowel nu als in de toekomst, zelfs als je inkomen onverwacht daalt of je uitgaven stijgen, is het verstandig om geld opzij te zetten. Met onze partner Prikkl hebben we een unieke methode ontwikkeld. Met behulp van de Bourgondisch Leven Index-methode (BLI), de bespaarchallenge en het verkrijgen van inzicht in jouw relatie met geld, helpen we je om grip te krijgen op je geldzaken. Het is niet alleen leerzaam, maar ook leuk om te doen. Je zult merken dat deze aanpak daadwerkelijk een verandering teweegbrengt en je meer rust geeft!

WIL JIJ OOK MET MEER PLEZIER AAN HET WERK?

Speciaal voor jou hebben wij onze beste coaches klaar staan om met jou te kijken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en hoe je kunt blijven groeien in wat je doet. 

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door het ministerie
van Sociale zaken en werkgelegenheid

Powered by De Unie