De vlag hangt uit!

Onlangs ontvingen wij onze 1.500e aanmelding – en dat is reden voor een feestje. We staan er namelijk heel graag even bij stil dat al deze mensen de keuze maakten om aan de slag te gaan met hun (werk)geluk.

Een kleine rekensommetje

1.500 aanmeldingen. Dat zijn maar liefst 6.000 coachuren, verdeeld over meer dan 50 coaches. Samen maakten de kandidaten meer dan 2.800 online tests: van interessetests tot volledige arbeidsmarktscans. De jongste kandidaat was 21. En de oudste? 65 jaar!

Van doorgroeien tot omscholing

De vraagstukken van de kandidaten variëren enorm. De een heeft een uitgebreid duwtje in de juiste richting nodig, de ander alleen wat durf om de volgende stap te zetten. Ook de uitkomsten verschillen flink: zo zijn er al eigen ondernemingen gestart, mooie – en onverwachte – nieuwe functies gevonden en omscholingen geregeld. Neem bijvoorbeeld Bas, die stopte met zijn goedbetaalde baan binnen de modebranche en op zoek ging naar zijn drijfveren. Of Nicole, die door de coachingssessies weer klaar is om de arbeidsmarkt op te gaan.

Toe aan verandering? Schrijf je nu in!

Loop jij ook tegen dingen aan in je werk? Of heb je behoefte aan gewoon eens met iemand sparren over je toekomst en eventuele loopbaanveranderingen? Wacht dan niet te lang en schrijf je in voor ons gratis coachingstraject. We hebben maar een beperkt aantal plekken en we krijgen veel aanmeldingen binnen, dus wees er snel bij. En wie weet zit jij binnenkort met een van onze coaches aan tafel?

MELD JE GRATIS AAN VOOR EEN PERSOONLIJK ONTWIKKELTRAJECT

Wil jij de volgende stap zetten in je loopbaan? Schrijf je dan gratis en vrijblijvend in voor ons persoonlijke ontwikkeltraject van Werkprikkel

Powered by De Unie