De Servicebalie Retail bestaat 1 jaar én staat nog steeds voor je klaar!

Een jaar geleden lanceerden wij de Servicebalie Retail. Toen wisten we nog niet hoe roerig dit coronajaar zou worden. Vooral de retailsector wordt hard geraakt. Afgelopen jaar hielpen we elke dag jouw retail-collega’s met hun vragen of zorgen over werk, inkomen en mantelzorg. Ze hebben een luisterend oor en ondersteuning gevonden bij De Servicebalie Retail.

Misschien maak jij je ook zorgen of heb je vragen over je werk? Bijvoorbeeld hoe je jouw huidige werk kunt combineren met de zorg voor een zieke ouder? Wil je minder gaan werken en weten welke financiële ruimte je hebt? Of, heb je veel vragen over hoe je de eindjes aan elkaar moet knopen? Zomaar wat vragen die dagelijks bij De Servicebalie Retail binnenkomen. 

Vragen over geldzaken

Geldproblemen kunnen een logisch gevolg zijn van iets wat je overkomt, zoals bijvoorbeeld de coronacrisis. Praten met anderen over je geldzorgen vermindert stress, geeft je inzicht én helpt je om je geldproblemen op te lossen. 

Ben jij mantelzorger?

Iedereen krijgt helaas vroeg of laat te maken met de zorg voor een naaste. Je doet het met liefde, maar toch is het niet altijd eenvoudig. Het is fijn als iemand met je meedenkt hoe je dit combineert met je werk. Of, hoe je (mantel)zorg in kunt vullen met de huidige coronamaatregelen. Bespreek het met je leidinggevenden of met een van de experts van De Servicebalie.

Je staat er niet alleen voor

Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt of je zorgen maakt. Zeker nu jouw werk er wellicht anders uitziet. Neem dan gerust contact op met De Servicebalie Retail. Wij zijn er speciaal voor jou en je collega’s in de retail non-food.  Neem contact op met Service Center De Unie. Onze experts helpen je graag op weg! Iedere werkdag staan ze voor je klaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Bel 0345 851 851, of stuur een e-mailbericht naar deservicebalieretail@unie.nl.

Powered by De Unie