Ben jij al klaar voor 2022?

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Meer sporten, minder drinken, meer tijd met je naasten doorbrengen. Goede voornemens, wie heeft ze niet? Het nieuwe jaar is een uitstekend moment om eens rustig vooruit te kijken en je eigen toekomst uit te stippelen. Óók op werkgebied. Goede werkvoornemens kunnen jou helpen om 2022 met een boost van start te gaan én helemaal klaar te zijn voor de jaren erna. Wat wil je in de toekomst minder, meer of anders doen? En hoe ga je dat voor elkaar krijgen? Als je wilt, kun je hier de hulp van een ervaren werkcoach voor inschakelen: die helpt jou met een plan voor de toekomst – en het kost jou helemaal niets.

Een stukje verder in de toekomst

Door automatisering en online shoppen zal ons werk in de retail de komende jaren veranderen. Voor jou als medewerker is het belangrijk dat je meebeweegt met deze ontwikkelingen. Gelukkig heb je daar nog wel even voor – binnen een jaar zal echt niet ineens het hele winkellandschap compleet veranderen. Maar het kan geen kwaad om je al voor te bereiden. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk om stil te staan bij jouw eigen toekomst.

De belangrijkste skills van morgen én overmorgen

Uit verschillende onderzoeken blijkt welke vaardigheden we in de toekomst moeten hebben om zij aan zij te werken met computers en automatische processen. Dit zijn ‘zachte skills’ als probleemoplossend denken, aanpassingsvermogen, creatief denken en communicatievaardigheden. Dikke kans dat dit bij jou wel goed zit! Maar, wil je dit zeker weten? Dan is het goed stil te staan bij je persoonlijke ontwikkeling. Ga op korte termijn aan de slag en ontdek waar je nu echt blij van wordt in je werk. Zo haal je nog meer plezier uit je werk.

Hulp bij je toekomst?

Het is duidelijk: er is een hoop waar je in het nieuwe jaar mee aan de slag kunt, voor de korte én langere termijn. Nu moet je alleen nog bedenken welke kant je op wilt. Dat kan knap lastig zijn. Daarom hebben we goed nieuws voor je: de werkcoaches van Werkprikkel helpen jou daar graag – en gratis – bij. Ze voeren uitgebreide gesprekken met je, helpen je ontdekken waar je goed in bent en wat voor werk bij je past, en stellen samen met jou een plan van aanpak op. Zo weet je precies hoe je je optimaal voorbereidt op de toekomst.

In 3 stappen naar meer werkgeluk?

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag met je werktoekomst? Lees meer en schrijf je gratis en vrijblijvend in voor een persoonlijk ontwikkeltraject via werkprikkel.nl.

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
website: Sbddesign.nl
Powered bij De Unie